Lumo Stars pehmolelut ovat täällä!

  • -

Lumo Stars pehmolelut ovat täällä!

Avainsanat: 

Kategoria:Uutiset

Halattavan ihania!

Northern Brights -lastenkirjaan pohjautuva pehmolelukokoelma koostuu Pohjoismaiden tunnetuista eläinlajeista ja se nimensä mukaisesti myötäilee pohjolan sävyjä.

Pehmojen silmät välkehtivät kuten revontulet, niiden turkki on värjääntynyt mustikoista tai mansikoista, eri vuodenajoista, meren ja taivaan väreistä.

Nyt saatavilla on 36 erilaista pehmolelua kolmessa eri koossa ja jokaisella niistä on oma nimi, nimipäivä sekä luonnekuvaus. Tutustu koko valikoimaan täällä.

Lumo Stars Northern Brights pohjautuu Kati Heljakan huhtikuussa 2017 kirjoittamaan lastenkirjaan ja tarinasta on luotu myös digitaalinen applikaatio, joka löytyy Google Play -kaupasta ja App Storesta. Lataa appi ja skannaa sillä qr-koodi, joka löytyy oman pehmosi tuotelapusta. Sen jälkeen voitte vaikkapa pelata erilaisia pelejä yhdessä, pukeutua hassusti ja ottaa selfieitä. Välillä uuden ystäväsi pitää myös syödä ja vähän nukkuakin. Applikaatio on ilmainen. 

P.s. hashtagilla #lumostars löydät muiden ottamia kuvia esimerkiksi Instagramista.

Katso myös uusi upea Lumo Stars -elokuva!

Löydät nämä suloiset ystävät (englanniksi) myös Facebookista Lumostars, Instagramista: @lumostars#lumostars sekä sivustolta www.lumostars.com

Saatavuuksia voit tiedustella jälleenmyyjiltämme.

 


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.