You are currently viewing Lumo Stars pehmolelut ovat täällä!

Lumo Stars pehmolelut ovat täällä!

Halattavan ihania!

Northern Brights -lastenkirjaan pohjautuva pehmolelukokoelma koostuu pohjoismaisista eläinlajeista ja se nimensä mukaisesti myötäilee pohjolan sävyjä.

Pehmojen silmät välkehtivät kuin revontulet, ja niiden turkit ovat värjääntyneet mustikoista, mansikoista, eri vuodenajoista ja meren sekä taivaan väreistä.

Nyt saatavilla on 36 erilaista pehmolelua kolmessa eri koossa ja jokaisella niistä on oma nimi, nimipäivä sekä luonnekuvaus. Tutustu koko valikoimaan täällä.

Lumo Stars Northern Brights –tuotesarja pohjautuu Kati Heljakan huhtikuussa 2017 kirjoittamaan lastenkirjaan. Tarinasta on myös luotu digitaalinen sovellus, joka löytyy  Google Play -kaupasta ja App Storesta. Lataa sovellus ja skannaa sillä oman pehmosi tuotelapusta löytyvä QR-koodi. Sen jälkeen voitte pelata yhdessä erilaisia pelejä, pukeutua hassusti ja vaikka ottaa selfieitä! Välillä uuden ystäväsi täytyy myös syödä ja nukkua. Sovellus on ilmainen.

P.s. hashtagilla #lumostars löydät muiden ottamia kuvia esimerkiksi Instagramista.

Katso myös uusi upea Lumo Stars -elokuva!

Löydät nämä suloiset ystävät (englanniksi) myös Facebookista Lumostars, Instagramista: @lumostars#lumostars sekä sivustolta www.lumostars.com

Saatavuuksia voit tiedustella jälleenmyyjiltämme.