You are currently viewing UUTTA 2021: Opetellaan-pelisarja

UUTTA 2021: Opetellaan-pelisarja

Katso hauska Opetellaan-animaatio!

OPPIMINEN VOI OLLA KUIN LEIKKIÄ!


Esikouluoppimista suomalaiseen tapaan: PELATAAN!

Suomi tunnetaan erinomaisesta opetuksesta sekä viihdyttävistä peleistä! Tactic on yhdistänyt ne ja luonut samalla sarjan laadukkaita esikoulutasoisia oppimispelejä. Yhteistyössä suomalaisten opettajien kanssa kehitetyt pelit vahvistavat lapsen havainnointikykyä, ja fyysisiä sekä tunnetaitoja, ja niitä on todella hauska pelata.

Ilo syntyy oivaltamisesta ja yhdessä tekemisestä!

Lapset ovat tärkeässä roolissa Tacticin tuotekehityksessä. Lapsille tarjotaan juuri heidän ikätasoonsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa tekemistä. Näin lapset saavat myönteisiä tunnekokemuksia ja iloa, mikä innostaa oppimaan lisää. Lapsuudessa luodaan pohjaa elinikäiselle oppimiselle ja lapsen käsitykselle itsestään oppijana.

Uudesta Opetellaan-tuoteperheestä on helppo valita lapselle sopivan tasoinen peli. Ikämerkintä kannessa helpottaa lahjan ostamista vaikkapa lapsenlapselle tai kummilapselle. Lisäksi QR-koodi pelien takakannessa avaa pelin sääntövideon: Opi peli 30 sekunnissa. Videot löytyvät myös tältä sivulta.

Opetellaan-kuvasto

Ota ensimmäiset askeleet elämän mittaisella oppimisen polulla!

Voit tustustua pelivalikoimaan tällä sivulla tai selata oheista kuvastoa. Opetellaan-pelisarja tulee laajenemaan vielä myöhemmin.

Palautetta OPETELLAAN-Peleistä:

Sarjan ensimmäiset pelit on jo otettu innolla vastaan.

 • Maailman lapset: ”Lapset haluavat pelata peliä uudelleen ja uudelleen!”
 • Opetellaan värejä ja muotoja: ”Selkeät värit ja muodot.” ”Lapsella on neuropsykiatrisia häiriöitä ja keskittymiskyky aika heikko, mutta tässä hän oli mukana koko pelin ajan ❤ Loistava!”
 • Opetellaan kirjaimia ja sanoja: ”Hyvä että etenee helposta vaikeaan. Iloiset värit!”
 • Opetellaan numeroita: ”Eri tasoja. Lapset pitivät pelistä kovasti!”
 • Opetellaan luontoa: ”Tarkistuskuva takana on hyvä!”
 • Ensimmäinen tietopeli: ”Hauskat kysymykset.”

Maailman lapset

Opi toisista kulttuureista leikiten! Olemme kaikki erilaisia, mutta yhtä arvokkaita. Maailmassa riittää opittavaa, ja tämä peli on ensimmäinen askel elämänmittaisella oppimisen polulla. Kansojen ja kulttuurien tutkiminen aktivoi lapsen luontaisen uteliaisuuden ja jaksaa kiinnostaa kerta toisensa jälkeen!

Katso videolta miten sitä pelataan (eng).

 • Ikäsuositus: 5+
 • Pelaajia: 2-4
 • Arvioitu kesto: 20+ min

Opetellaan värejä ja muotoja

Peli, joka hioo koordinaatiokykyä! Sukella erilaisten värien ja muotojen upeaan maailmaan ja opi tunnistamaan ne! Tämä peli vahvistaa hauskasti lasten havainnointikykyä ja motorisia taitoja. Värien ja muotojen tutkiminen herättää lapsen luontaisen uteliaisuuden ja jaksaa kiinnostaa kerta toisensa jälkeen.

 • Ikäsuositus: 3+
 • Pelaajia: 2-4
 • Arvioitu kesto: 10+ min

Opetellaan kirjaimia ja sanoja

Peli, joka helpottaa lukemaan oppimista! Neljä hauskaa sanaleikkiä auttavat lasta lukemaan ja kirjoittamaan! Se on helppoa kuin ABC! Kirjainten ja sanojen tutkiminen herättää lapsen luontaisen uteliaisuuden ja jaksaa kiinnostaa kerta toisensa jälkeen.

 • Ikäsuositus: 4+
 • Pelaajia: 1+
 • Arvioitu kesto: 15+ min

Opetellaan numeroita

Peli, joka opettaa loogista ajattelua! Ihastuttava ja helposti omaksuttava peli lapsille, jotka haluavat oppia numeroita ja laskemista. Yhdistä uuden oppiminen hauskaan peliin ja hio laskutaitojasi! Numeroiden tutkiminen herättää lapsen luontaisen uteliaisuuden ja jaksaa kiinnostaa kerta toisensa jälkeen.

 • Ikäsuositus: 4+
 • Pelaajia: 1+
 • Arvioitu kesto: 15+ min

Opetellaan luontoa

Luonto on täynnä kiehtovia ihmeitä ja otuksia, joita on hauska tutkia! Yritä muodostaa pareja toisiinsa liittyvistä kuvista, ja laita ne omaan vuodenaikakehykseesi. Jos yhdistät kaikki yhdeksän kuvaa oikein, kehyksesi taakse muodostuu hauska kuva! Ensimmäisenä kaikki yhdeksän laattaa kehykseensä kerännyt pelaaja voittaa!

 • Ikäsuositus: 4+
 • Pelaajia: 2-4
 • Arvioitu kesto: 10+ min

Ensimmäinen tietopeli

Tutki maailmaa lapsen näkökulmasta ja auta pieniä pelaajia oppimaan enemmän ja enemmän! Ensimmäinen tietopelini antaa lapsille tilaisuuden käyttää mielikuvitustaan sekä luovuuttaan, ja pohtia asioita omasta maailmastaan käsin! Uuden oppiminen on helppoa, kun se tapahtuu hauskoja pulmia ratkaisten ja erilaisiin kysymyksiin vastaten!

 • Ikäsuositus: 4+
 • Pelaajia: 2-4
 • Arvioitu kesto: 20+ min