You are currently viewing Peliuutuus: Doodle Doo

Peliuutuus: Doodle Doo

“Törkeän hauska!”

Tyttäremme ystävät tulivat meille pelaamaan uutta Doodle Doo -lautapeliä. Pelin teema aiheutti aluksi nauruntirskahduksia, mutta nopeasti tytöt lukivat ja sisäistivät pelin säännöt ja aloittivat pelaamisen. Laiskiaista esittävä pelilauta valittiin ensimmäiseen peliin, koska se oli “NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN SÖPÖ”.

Peli oli todella intensiivinen ja nopeatempoinen. Parasta taisi olla pierutyyny-vastaavan rooli. Kaikkien silmät seurasivat herkeämättä, josko piirros eksyisi radalta ja voisi pöräyttää tyynyä. Yllättävää oli, miten pieleen juuri opettelemansa reitin voi piirtää. Ilman näköaistia on tosi vaikeaa hahmottaa etäisyyksiä ja mutkien kaaria. Tosin yksi tytöistä oli pelissä synnynnäinen lahjakkuus. Ennätys taisi olla kahdella vedolla suolen läpi.

Tytöt tykkäsivät pelistä todella paljon ja jaksoivat pelata sitä monta kierrosta eri eläimillä. Jossain välissä he hoksasivat, että laudan kääntöpuolella on vaikeampi reitti. Oman vuoron odottaminen vaati hieman malttia, mutta onneksi vuorot vaihtuivat tiuhaan. Toisen pelaajan vuorolla kaikki pysyivät kuitenkin hyvin pelissä mukana vahtiessaan piirroksen pysymistä reitillä. Pierutyyny teki pelistä hauskan ja elävöitti teemaa hienosti.

Törkeän hauska, sanoi yksi tytöistä ja kaikki alkoivat tirskua.


Pelin idea:

Selviydytkö sinä ulos eläimen mutkikkaasta suolistosta – sokkona?

Doodle Doo on tämän kevään hulvaton hittipeli, joka hauskuuttaa kaikenikäisiä pelaajia.

Paina reitti mieleesi, laske kynä pelialustalle, peitä silmäsi maskilla ja ala piirtää! Jatka kunnes joku puristaa pierutyynyä merkiksi siitä, että olet törmännyt seinään! …PRÖÖÖÖÖÖÖT! Seuraavalla vuorolla jatkat siitä mihin viimeksi jäit. Voittaja on se, joka ensimmäisenä selvittää tiensä ulos!

  • Ikäsuositus: 6+
  • Pelaajia: 2-4
  • Arvioitu kesto: 20+ min.

Tuotesivulle: www.tactic.net