You are currently viewing Pandamia-videokirja

Pandamia-videokirja

Pikkupandat, Pandamia

Pienet pandasisarukset Pan ja Daa heräilevät uuteen päivään. Jylhä vuoristomaisema kilpailee komeudesta auringon säteiden kanssa. Uteliaat pikkuiset pandat käyvät tuttuun tapaansa aamiaispöytään ja kaikki vaikuttaa olevan kuten muinakin aamuina, vaikka jokin tuntuu erilaiselta. Jokin on muuttunut, mutta mikä? Otetaan selvää!


Tutustu myös näihin:

Pikkupandat leikkipuistossa

Voi kuinka hauskaa puistossa onkaan! Leikkiä ei malttaisi lopettaa. Vaikka kotiinlähtö hetken harmittaa, on hyvä muistaa, että puistoon pääsee pian uudestaan. Liikuttele kirjan osia, niin saat pandat leikkimään!

Tuotesivu: tactic.net


Pikkupandat päiväkodissa -satukirja

Aamu-usvan peittämältä vuorelta kuuluu iloista lallatusta, kikatusta ja naurua. Lumoava satuseikkailu kuljettaa sinut kauas maaseudulle veikeiden pandasisarusten pariin. Kun lallatus jatkuu ja kikattelu kiihtyy, on varmaa, että meneillään on jotain oikein hauskaa!

Tuotesivu: tactic.net


Uusi ystävä -satukirja

Eräänä aamuna Pan ja Daa lähtevät innoissaan kulkemaan tuttua polkua pitkin päiväkotiin. Hetken aikaa käveltyään Pan huomaa edessään nuoren karhun, joka on aivan valkoinen! Mitä sitten tapahtuukaan? Otetaan selvää! Lumoava satuseikkailu kertoo ystävyydestä sekä erilaisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä.

Tuotesivu: tactic.net


Panda Stars tarra-, puuha- ja värityskirjat

Päiväkodin aloittaminen on iso juttu kenen tahansa elämässä, eivätkä pehmeänpörheät pandanpoikaset Pan ja Daa ole poikkeus. Onneksi äitipandalla on tarjota sekä lempeän kannustavia tositarinoita että sydämellinen sylipaikka molemmille pienokaisille. Näissä kirjoissa pääset halauksenpehmoisten pandojen kanssa suloisten tehtävienja värityskuvien pariin. Tartu käpälään ja tule mukaan telmimään!

Tuotesivut: tactic.net


Lelutehtaan jälleenmyyjät

www.lumostars.com (eng)