You are currently viewing Uusia Lumo Stars -pehmoja

Uusia Lumo Stars -pehmoja

Joko löysit nämä ihanat uudet pehmot?

Lumo Stars -pehmojen valikoimaan on ilmestynyt aivan uudenlaisia pehmoleluja.

UUSIA PEHMOJA 2021!

Lumo Stars – Get well

Jokainen meistä on joskus ollut kipeänä ja tiedämme, että se on aika tylsää. Onko ystäväsi tai omaisesi sairastunut ja haluaisit lohduttaa häntä? Lumo Stars Get Well -pehmot haluavat tulla mukaan vierailulle ja piristää potilaan päivää. Get Well-pehmoilla on taito lohduttaa ja ne voivat jäädä potilaan luokse pidemmäksikin aikaa, jottei tämän tarvitse olla yksin.

Joskus myös Lumo Stars -pehmoillekin sattuu ja tapahtuu. Pehmoon, jolla on laastari otsassa tai murtunut käsi, on helppo samaistua. Jaettu kipu voi olla helpompi kestää, kun on kohtalotoveri kainalossa.

Lumo Stars – Sport

Lumot tykkäävät urheilusta valtavasti ja ne pelaavat monipuolisesti eri lajeja, mm. jalkapalloa, jääkiekkoa, pesäpalloa ja koripalloa.

Urheilija-pehmot on nimetty kuuluisien pelaajien mukaan, tunnistatko keiden? Entä löytyykö joukosta myös sinun suosikki urheilulajisi. Tältä sivulta löydät kaikki urheilija-Lumot ja heidän pelivälineitään. Nyt voitte aloittaa pelailun yhdessä. Voi kuinka hauskaa!

Lumo Stars – Racers

Joskus Lumoilla menee aika lujaa. Silloin pienet pörröiset jalat eivät tahdo oikein pysyä vauhdissa mukana ja tarvitaan nopeampia ratkaisuja. Valitse omalle pehmollesi sopivin kulkuväline värin, muodon tai auton persoonan mukaan. Yhteiset seikkailunne siirtyivät juuri aivan uusiin ulottuvuuksiin. Hyppää kyytiin ja heittäydy vauhdin vietäväksi!

Lumo-autot ovat pehmeitä ja mukavan tuntuisia. Ne soveltuvat hyvin pienempienkin lasten leikkeihin.

Katso myös uudet Lumo Stars Racers -animaatiot

Videon tekstityksen kielen voi vaihtaa oikeasta alakulmasta hammasratas-ikonia klikkaamalla.

Täydennystä aiempiin sarjoihin

Katso lisää

Löydät Lumo Stars -pehmot jälleenmyyjiltämme kautta maan.