Tervetuloa Tacticin maailmaan!

Iloiset hetket, hauskat sattumukset ja kutkuttavat tilanteet – niistä hyvät lautapelit tehdään!

Tactic on suomalainen ja kansainvälinen pelitalo, joka on suunnitellut ja tuottanut suomalaisten suosikkipelejä jo puolen vuosisadan ajan. Porissa sijaitsevassa tehtaassa valmistuu Kimble, Alias ja lukemattomia muita upeita pelejä, mutta niitä viedään myös yli 70 maahan ympäri maailmaa.

Tacticin tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, vauvasta vaariin, mutta Lelutehtaan aarteet kokoaa yhteen juuri lasten suosikit.

Tacticin tarina alkoi vuonna 1967, kun yhtiön perustaja Aarne Heljakka päätti tuoda markkinoille uudenlaisen lautapelin, Kimblen. Viiden vuosikymmenen jälkeen yhtiö on kasvanut suurempiin tuotantotiloihin ja kansainvälisiin mittasuhteisiin. Tärkeintä meille on kuitenkin edelleen tuottaa pelaajille laadukkaita tuotteita, kestävää suomalaista suunnittelua sekä ikimuistoisia ja lämpimiä yhdessä olon hetkiä!

Lisätietoa: www.tactic.net

Jälleenmyyjät

Lelutehtaan aarteiden tuotteet ovat myynnissä hyvin varustetuissa marketeissa, kirjakaupoissa, lelukaupoissa ja tavarataloissa kautta maan.

Löydät listan lelutehtaan jälleenmyyjistä täältä.

Yhteydenotto

Lelutehtaan väkeen voit olla yhteydessä sähköpostitse: info(at)tactic.net. Lisää vain viestisi aiheeseen sana “Lelutehdas”, jotta se tavoittaa oikeat henkilöt.