You are currently viewing Yhteistyötä Suomen World Visionin kanssa.

Yhteistyötä Suomen World Visionin kanssa.

Aloitimme yhteistyön Suomen World Visionin kanssa. Lahjoitimme järjestölle näkyvyyttä: 5000 Juniori Alias -pelin välistä tulee löytymään esite kummitoiminnasta ja toivottavasti ne saavat ihmisiä innostumaan auttamisesta ja ryhtymään kummiksi lapselle kehitysmaassa. Kummina voit muuttaa äärimmäisessä köyhyydessä elävän lapsen elämän pysyvästi paremmaksi.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Suomalaisten tuella järjestö auttaa 500 000 lasta ja aikuista kehitysmaissa.

Me Lelutehtaassa / Tacticilla haluamme suojella lasten oikeuksia yhteistyössä Suomen World Visionin kanssa.

Lue lisää ja ryhdy sinäkin kummiksi: worldvision.fi

Juniori Alias tactic.net -sivustolla