You are currently viewing Pelitestissä: Cheese Please!

Pelitestissä: Cheese Please!

Hauska hahmottamista kehittävä uutuus-peli!

Pelitestaajina toimii perhe Pirkanmaalta, johon kuuluu äiti, isä ja 6-vuotias Anton. Perhe pelaa paljon lasten lautapelejä.  Perheen kommentit merkitty kursiivilla.

Tämähän on oikein mukava, juuri meidän perheelle sopiva lautapeli!

Anton käärii muovin pois pelin päältä innokkaasti ja alkaa tutustua pelilaatikon sisältöön. Ensin laitetaan nämä pahviset kiekot näihin muovisiin nappeihin, isä neuvoo. Anton auttaa hetken, mutta alkaa sitten jo koota pelilautaa.

Onpa ISO juusto, Anton sanoo.

Anton löytää pelikortit ja nostaa heti yhden silmiensä eteen ja kurkistaa siinä olevan juustopalan reiästä. Isä hymähtää, höpsö!

Kun peli on saatu aseteltua olohuoneen pöydälle alkaa isä selittää Antonille sääntöjä. Tehdään testikierros! Äitikin istuu sohvalle ja kuuntelee tarkkaavaisena. Anton näyttää miten kortti asetetaan sille osoitettuun ruutuun. Tuolta näkyy vielä korvaa, sanoo isä, ja osoittaa sormella. 

Anton löytää paremman kohdan kortille ja saa kokonaisen hiiren peitettyä ja sanoo, katsos näin äiti! Äiti nyökkää. Isä huomauttaa, että oikeassa pelissä kädestä laskettua korttia ei saisi enää siirtää, mutta nythän vasta harjoitellaan. Hiiren “kiinni saamisesta” Anton saa palkinnoksi muovisen merkin, jonka alta paljastuu tällä kertaa kaksi palaa juustoa. Anton merkitsee vielä kortin Kissan käpälä -merkillä ja sanoo: kiinni jäit!

Isä jakaa kaikille kolme korttia ja peli voi alkaa.

Juustomerkkien kerääminen on Antonille tärkeää. Ne pitää laskea moneen kertaan kesken pelin. Mutta sitä hän ei vielä voi tietää, montako juustopalaa niiden alta paljastuu ja kuka siten lopulta voittaa pelin.

Kissa! huudahtaa äiti, kun isä miettii siirtoaan taas liian pitkään. Silloin otetaan Kissa-tiimalasi käyttöön, jotta peliin saadaan vähän vauhtia.

Peli kestää kokonaisuudessaan puolisen tuntia ja pelaajat ovat aika tasaväkisiä.

Ensimmäisen pelin voittaa isä ja äiti sanoo, että se johtuu siitä, että meillä on niin laiska kissa.

Isän mielestä peli on oikein mukava, juuri meidän perheelle sopiva lautapeli! Kiva, kun on erilaiset nämä läpinäkyvät kortit. Äiti ja Anton ovat samaa mieltä. Peliä pelataan heti toinen kierros perään. Sen Anton voittaa.

 


Cheese Please! Yritä peittää pelilaudalla kipittävät hiiret juustokorteilla, mutta varmista että saat koko hiiren piiloon ja ennen kuin kissa ehtii paikalle.

• Sisältää läpinäkyvät, muoviset juustokortit!
• Muuntautuva pelilauta voidaan koota joka kerta eri tavalla.
• Viihdyttävä perhepeli, jossa pelaajat saavat käyttää moniulotteista ajattelua.

 

Ikäsuositus 7+, pelaajia 2-5 ja pelin arvioitu kesto 20+ min.

 

Pelin tuotesivulle tästä.

 


Lataa ilmainen applikaatio: Android tai iOS