You are currently viewing Pelitestissä: Loopin´ Louie

Pelitestissä: Loopin´ Louie

Pelaajat: 2-vuotias tyttö, 6-vuotias tyttö, isä ja äiti.

Loopin’ Louie on perheen vanhemmille tuttu kauppojen pelihyllystä ja se on monta kertaa melkein päättynyt ostoskärryihinkin. Pelin pakkaus on värikäs ja hauska – todella houkutteleva. Koko perhe on haltioissaan, kun saamme vihdoin avata sen ja kurkistaa sen sisälle!

Peli koostuu monesta muoviosasta, ja mukana on muutama tarra-arkki. Ohjeet niiden liimaamiseen ja pelin kokoamiseen ovat kuitenkin melko selkeät ja osat löytävät paikkansa kädenkäänteessä. Lapset haluavat kovasti ”auttaa” kokoamisessa.

Pelin tarkoitus on pompautella varren päässä kiitävä lentokone pois omien kanojen luota ja kohti muiden pelaajien kanaloita.

Yksi kerrallaan ”kanakiekot” putoavat orreltaan ja lopulta voittajaksi selviää se, jonka kanalassa on vielä kanoja. Säännöt ja tavoite ovat suoraviivaiset, joten peliä ei tarvitse alkaa sen kummemmin opetella. Ja sehän on pienten lasten kanssa pelatessa pelkkää plussaa!

Kun peliä ryhdytään pelaamaan, pelin vauhdikkuus yllättää kaikki!

Vanhempi lapsi alkaa melko pian taktikoida päihittääkseen muut, ja nuorempi lapsi yrittää voittaa voimalla. Peliä pelataan heti monta kertaa ja voittaja vaihtelee sopivasti, joten pienemmät pelaajat eivät hermostu.

Peli on jopa niin hauska, että vanhemmat pelaajat päätyvät pelaamaan vielä pari ylimääräistä erää kahdestaan…

Kaiken kaikkiaan Loopin’ Louie oli meidän perheessämme hitti. Pelin tarina kanoja hätyyttävästä, lentokoneessaan hurjastelevasta Louiesta oli hauska, ja neljän pelaajan peli sopi meidän nelihenkiselle perheellemme kuin nappi silmään.

Ikäsuositus: 4+, pelaajia 2-4, pelin kesto 15+ min.

 


Katso video:

 

Lisätietoä pelistä täältä!