You are currently viewing Testissä: Lumo Stars -sovellus

Testissä: Lumo Stars -sovellus

Sovelluksen testasi 13 -vuotias Iida Lahdesta.


Sain testattavaksi Lumo stars -sovelluksen. Sovellus on ilmainen. Menin osoitteeseen www.lumostars.com ja löysin sieltä ohjeet mistä löydän sovelluksen. Sivusto on englanniksi, mutta pienemmät lapset voivat tutustua sivuun yhdessä vanhempiensa kanssa.

Ohjeet sovelluksen lataamiseen olivat selkeät, joten minun oli helppo löytää ja ladata se puhelimeeni. Aloitin skannaamalla QR-koodin, joka löytyi pehmon tuotelapusta.

Katso videolta miten sovelluksen käyttö sujui:

Testissä Lumo Stars -sovellus

Aluksi piti etsiä oma pehmo muiden joukosta ja sille piti keksiä nimi. Omani nimeksi tuli Lovely.

Aluksi syötin pehmoa kaloilla ja marjoilla. Sen jälkeen testasin eri pelejä. Ne olivat monipuolisia ja vaativat tarkkuutta. Mielestäni pallopelissä pallot voisivat olla eri kokoisia, jotta olisi vaikeampia ja helpompia versioita.

Sovelluksen äänitehosteet, kuten syöminen ja peleistä tulevat äänet ovat aivan ihania!

Musiikki on rauhoittavaa ja taianomaista. Voisi kuvitella, että on itsekin pelissä oikeasti mukana.

Sovelluksessa on mittarit, jotka kertovat, kun oma pehmo haluaa leikkiä tai sillä on nälkä. Kun Lumoa alkoi väsyttää, laitoin sen nukkumaan ja herätin sen auringonnousulla.

Lumon elinympäristöä pystyi vaihtamaan eri vuodenaikoihin. Lisäksi Lumolle voi pukea erilaisia päähineitä, asusteita ja lisävarusteita, kuten koruja, urheilujuttuja ja joulu- ja pääsiäisjuttuja. Niitä voi “ostaa” peleistä keräämillään tähtipisteillä. Puetusta lumosta voi ottaa kuvia. Lisäsin omaan kuvaani värikkäät silmälasit, rusetin, puhekuplan ja helmiverhot. Valmiin kuvan tallentaminen puhelimeen oli vähän vaikeaa, mutta selviydyin kyllä.

Mielestäni sovellus on monipuolinen, hauska ja mikä parasta, siitä voi tehdä juuri oman näköisen!

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi: Google Play tai App Store

Lisätietoa Lumo Stars -sovelluksesta: www.lumostars.com (eng).