You are currently viewing Onhan siinä Avainlippu?

Onhan siinä Avainlippu?

Onhan siinä Avainlippu -kampanja tukee kotimaista työtä. 

“Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa.” (Lähde: www.avainlippu.suomalainentyo.fi)

Lelutehdas on mukana kampanjassa! Suomessa valmistetuilla lautapeleillä ja kirjoillamme on avainlippu-merkki. Bongaa Lelutehtaan kampanjamainoksemme Radio Novan taajuudella viikolla 49.

Tai kuuntele se tästä: 

 

Tiesitkö, että Lelutehdas sijaitsee Porissa?

Lelutehdas on Tactic Games Oy:n oma tuotelinja lapsille. Tactic on tunnettu erityisesti lautapeleistään, mutta tuotevalikoimasta löytyy myös lasten kirjoja sekä kattava valikoima lasten leluja. Lelutehtaan aarteet kokoaakin yhteen juuri lasten kestosuosikit, hauskimmat tuoteuutuudet ja kuumimmat brändit. 

  • Lelutehtaan aarteet -kuvasto ilmestyy kerran vuodessa, syksyisin.

Tacticin tehtaalla, Porissa, valmistetaan vuosittain miljoonia pelejä, joita jaellaan Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja USA:ta myöden. Tehtaan yhteydessä sijaistevat myös Tacticin peli- ja lelukehitysyksikkömme sekä tuotanto-, logistiikka-, hallinto-, myynti- ja markkinointiosastot. 

Tunnetuimpia tuoteryhmiä ovat perinteiset lautapelit, kuten Kimble, Alias ja Choco, ulkopelit (esim. Mölkky), lastenkirjatuotteet sekä omat ja maahantuodut lelusarjat; Lumo Stars, Mini Home, Bruder ja Carrera.

Tiesitkö, että Kimbleä on valmistettu jo yli 50 vuotta?

Lue lisää kimble.fi

Jos kiinnostuit pelien valmistuksesta, kannattaa lukea artikkelin Junapelin valmistuksesta täältä.

Kaikkien aikojen suurin peli-OUTLET!

Tehtaan pihassa sijaitsevassa ulkorakennuksessa on aika-ajoin auki OUTLET myymälä, jonka monipuolinen valikoima kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa. Mukana on paljon myös Lelutehtaan tuotevalikoimaa edullisin outlet-hinnoin. Aukioloaikoja voi tarkistella Facebookista Tactic Outlettapahtumasivulta.

Jos haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu? #onhansiinäavainlippu