You are currently viewing Pelitestissä uutuus: Mud Party

Pelitestissä uutuus: Mud Party

Mud Party on peliuutuus, joka soveltuu hyvin perheen pikkuväelle. Jesper 5v ja Aaron 5,5v testasivat peliä ja ilmeetkin sen kertovat, että pelaaminen tempasi heidät hetkessä mukaansa. Ainoastaan sääntöjen kuuntelu ja opettelu vaati hieman malttia.

Miten peliä pelataan?

Pelilaudalla lojuu eläinhahmoja erivärisillä pyyhkeillä altaan ympärillä ja ideana on yrittää pudottaa possu muta-altaaseen niin, että mahdollisimman moneen auringonottajaan osuu, kun mutaa roiskuu altaan reunojen yli! Pyyhkeiden väristä tunnistaa, mitkä eläimet ovat sinun tiimissäsi eli ne ovat saman värisiä kuin lehmä-pelinappulasi uikkarit. Lehmää saa siirtää eteenpäin yhtä monta askelta kuin pyyhkeet saavat mutaosumia. Nuorin pelaaja aloittaa pelin ja voittaja on se pelaaja, joka onnistuu kiertämään pelilaudan ympäri ensimmäisenä.

Mikä pelissä oli parasta?

Kaikkein kivointa (tietenkin) oli possun pudottelu. Aika nopeasti pojat hoksasivat, että possua voi pudottaa eri laidoille allasta ja eri korkeuksilta ja lopputulos on joka kerta erilainen.

Pelistä tuli jännittävää siinä vaiheessa, kun pojat hoksasivat, että “tahtomattaan” saattaa auttaa myös vastustajaansa etenemään! Eli jos mutaa roiskuu kaverin pyyhkeelle, niin hänkin saa liikkua. Jos taas onnistui kaatamaan lehmän, sai sillä liikkua kaksi lisäaskelta!

Tässä pelissä kaikki on kiinni possun pudottamistekniikasta ja siitä minne muta roiskuu! Välillä se ei lentänyt ulos kulhosta lainkaan (jolloin sai pudottaa uudestaan) ja välillä se lensi liiankin kauas. Mutta joka kerta se tuntui olevan yhtä hauskaa!

Miten peliä kommentoitiin?

Jesper: Taas saattuu possua päähän! Aauuuuuuts!

Aaron: Jep! (kikatusta) (possuääniä) =D

Toisella kierroksella yksi aikuisista saatiin houkuteltua mukaan peliin. Hänkin näytti nauttivan pelaamisesta, vaikkei sitä ääneen myöntänytkään.

Suosittelisitko peliä?

Kyllä tätä voisi suositella, tosi hauska peli, jonka parissa pojat viihtyivät pitkän tovin.


Mud Party

Maatilan eläimet vaihtavat vapaalle! Asettele eläinhahmosi pyyhkeille altaan ympärille ja yritä saada mutaosuma mahdollisimman moneen pudottamalla possu suoraan mutaan! Pelihahmot siirtyvät yhtä monta askelta kuin sait osumia, mutta pidä varasi – saatat päätyä auttamaan vastustajaasi kohti maalilinjaa!

Tämän upean 3D-pelin mukana tulee muovinen muta-allas, mutaroiskeita sekä hervottoman hauska kumipossu!  

  • Ikäsuositus: 5+
  • Pelaajia: 2-4
  • Arvioitu kesto: 20+ min

Tuotesivulle: tactic.net