You are currently viewing Pienet tutkijat -kirjasarja

Pienet tutkijat -kirjasarja


Nosta läppiä ja opi uutta!

Tämä upea kirjasarja sai juuri uuden yhdeksännen osan, Ammatit.


Pienet tutkijat -kirjoissa on paksut sivut ja paljon läppiä, joiden alle voi kurkistaa. Jokaisen läpän alta löytyy lisätietoa kustakin aihealueesta. Värikkäät ja selkeät kuvitukset tukevat uuden oppimista, ja läppien alle kurkkaaminen tekee lukemisesta todella hauskaa. Valitse joukosta eniten kutkuttava aihe tai kerää koko sarja. Sopii loistavasti myös lahjaksi.

Suosittelemme kirjoja yli 3-vuotiaille.​​

Kirjasarja sisältää 9 osaa:

  • Ammatit – Tutustutaan lukuisiin ammatteihin, joissa aikuiset viettävät työpäivänsä. Kun nostat kirjan läppiä, saat ammateista lisää tietoa ja tutkittavaa. Mikä sinusta tulee aikuisena? Valinnanvaraa riittää!
  • Avaruuden ihmeet – Singahdetaan tutkimusmatkalle avaruuteen tutustumaan aurinkokuntaamme ja vähän sen ulkopuolellekin. Kun nostat kirjan läppiä, näet millaisia planeetat ovat, perehdyt ihmeelliseen Aurinkoon ja kuulet jännittävistä avaruuslennoista. Kiinnitä kypäräsi – avaruudessa riittää tutkimista!
  • Eläinten maailma – Matkustetaan maailman ympäri ja tutustutaan erilaisiin eläimiin. Kun nostat kirjan läppiä, näet missä eläimet asuvat, mitä ne syövät ja mitä kaikkea ne puuhailevat. Lähde tutkimusmatkalle eläinten villiin valtakuntaan!​
  • Dinosaurukset – Matkustetaan esihistoriaan – aikaan, jolloin dinosaurukset hallitsivat Maata. Kun nosta kirjan läppiä, näet miten ne ja monet muut uskomattomat olennot elivät.
  • Ihmeellinen kehoni – Tutustutaan ihmeelliseen ihmiskehoon ja katsotaan, mitä ihon alla tapahtuu. Näet miten aivosi toimivat, miltä luurankosi näyttää, miten vauvat kasvavat ja paljon, paljon muuta!
  • Liikkeellä – Tutustutaan liikennevälineiden ihmeelliseen maailmaan ja perehdytään erilaisiin matkustustapoihin. Kun nostat kirjan läppiä, näet millainen mikin ajoneuvo on ja mitä sillä on kyydissään. Käynnistä moottorit – tutkimista riittää!
  • Maatila – Hypätään traktorin ohjaamoon ja tutustutaan maatilan eläimiin, kasveihin ja koneisiin. Kun nostat kirjan läppiä, saat selville eri vuodenaikojen salaisuudet ja opit itsekin päteväksi pikku maanviljelijäksi.
  • Pinnan alla – Hypätään veteen ja löydetään aivan uudenlainen maailman merten syvyyksistä. Kuin nostat kirjan läppiä, näet uskomattoman upeita eläimiä, jotka asustavat maapallon merissä ja niiden liepeillä. On aika lähteä tutkimusmatkalle aaltojen alle!
  • Ötökät – Tutustutaan kiemurtelevimpiin, karmivimpiin ja söpöimpiin otuksiin, joita maapallolta löytyy. Kun nostat kirjan läppiä, näet miten pikkuruisimmatkin ötökät pärjäävät yhteistyöllä ja millaisia hyönteisiä voit löytää aivan läheltä kotiasi.

Löydät Ammatit kirjasta vastauksen mm. siihen millaisia varusteita poliisi tarvitsee työssään? Löydät vastauksen myös tältä videolta:


Kuvassa kirjasarjan 8 muuta osaa
Kuva kirjasta Liikkeellä.

Lisätietoa kirjoista www.tactic.net