You are currently viewing Uutta: Päiväkotidekkarit

Uutta: Päiväkotidekkarit

Uusi upea dekkarisarja lapsille!

Hauskasti kirjoitetut tarinat vievät lukijan Päiväkoti Harakanpesän arkeen ja värittävät lapsille tutun ympäristön tapahtumat kiehtoviksi mysteereiksi. Harakanpesän omat superetsivät Leo ja Liisa tarttuvat haasteeseen, kun on aika ratkaista arvoitus! Lukijan tekee mieli yhdessä Leon ja Liisan kanssa selvittää, kuka varasti pullat tai minne silmälasit katosivat. Hauskasti kuvitettu ja helppolukuinen tarina polveilee salapoliisityön edetessä, kunnes lopulta mysteeri ratkeaa.

Kirjasarja sisältää neljä osaa:

Kadonneiden sukkien arvoitus

Päiväkoti Harakanpesän jalkapallojoukkue on valmis viettämään uuden päivän kentällä. Mutta kaikilta puuttuu toinen sukka. Minne sukat ovat joutuneet? Onko joku vienyt ne?

Kuka on pullavaras? 

Päiväkodissa on tarkoitus pitää naamiaiset ja pullajuhlat. Jokainen saa yhden pullan. Mutta kun tulee palohälytys, yksi pulla katoaa kaikessa rytäkässä. Onko liikkeellä pullavaras? Kuka voi olla syyllinen? 

Kuka tuli sisälle ulkokengät jalassa? 

Päiväkoti Harakanpesässä valmistellaan juhlia, mutta isot likatahrat lattiassa pilaavat hyvän tunnelman. Kuka tuli sisälle ulkokengät jalassa? 

Kuka vei silmälasit? 

Tavallinen päivä päiväkoti Harakanpesässä saa yllättävän käänteen, kun Elinan silmälasit katoavat. Minne ne ovat joutuneet?

Kirjoittanut: Lars Mæhle
Kuvittanut: Odd Henning

Kurkkaa myös Päiväkotidekkarit-kilpailu Lelutehtaan aarteet -kuvaston sivulla 61.