Yhdessä koettu leikkihetki, hyvä lautapeli tai vaikkapa hetket puuhakirjan parissa tarjoavat meille läsnäolon ja yhteenkuuluvuuden tunteen lisäksi paljon uusia muistoja. Voittoa tärkeämpää on kisailu hyvässä hengessä sekä lämpimät yhdessäolon hetket. 


Lelutehdas on Tactic Games Oy:n oma tuotelinja lapsille. ilme_2

Olemme luoneet iloisia hetkiä suomalaisten perheiden vapaa-aikaan jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Tacticin tuotevalikoimasta löytyy tietenkin jotain jokaiselle, vauvasta vaariin, mutta Lelutehtaan aarteet kokoaa yhteen juuri lasten kestosuosikit ja kuumimmat uutuudet. Tactic on tunnettu erityisesti lautapeleistä, jotka ovat innovatiivisen tuotekehitysryhmämme käsialaa. Vai miten on – tunnistatko nämä: Alias, Kimble, Choco, Piirrä ja arvaa tai Mölkky?

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että voimme valmistaa pelimme itse Porissa sijaitsevassa tehtaassamme. Monet tuotteistamme onkin varustettu kotimaisten tuotteiden omalla Avainlippu-merkillä. Pelejämme käännetään myös useille eri kielille ja viedään pelattavaksi ympäri maailmaa. Osa konserniamme on myös tunnettu lastenkirjakustantamo Tactic Publishing sekä uusimpana aluevaltauksena kattava valikoima lasten leluja.

Tervetuloa Lelutehtaan aarteiden sivustolle. Täällä vilisevät kaikkein hauskimmat uudet tuotteet ja kuumimmat brändit. Sivustoltamme löydät mm. jännittäviä kilpailuja, hauskoja puuhatehtäviä ja ajankohtaisia lapsiperhettä kiinnostavia uutisia. Toivomme, että viihdyt!

Tule etsimään oma aarteesi!


moomin