Uutta: Jihuu! oppimiskirjat

  • -

Uutta: Jihuu! oppimiskirjat

Avainsanat: 

Kategoria:Uutiset

Tutustu uusiin kotimaisiin Jihuu! oppimiskirjoihin!

Kurkistamalla kansien väliin pääset viettämään mukavia hetkiä Pöllön, Kontiaisen ja Ilveksen kanssa.

Hauskojen tehtävien parissa opit myös monenlaisia hyödyllisiä arjen taitoja. Osallistut hauskoille syntymäpäiväkutsuille, käväiset torilla, kuljet talven tuiskuissa ja tutustut moneen mukavaan tarinaan. Tutustut kirjojen avulla erilaisiin muotoihin, värität kuvia, tunnistat sanoja ja kiinnittät tarroja. Ratkot tehtäviä havainnoimalla, piirtämällä ja kirjoittamalla. Samalla pääset seuraamaan ystävysten mietteitä monenlaisista asioista, jotka koskevat sinuakin.

Sarjaan kuuluu 6 osaa:

Katso kuvat ja kurkista kansien väliin:

Tulosta mallitehtävä!

Piirrän, väritän ja yhdistän -kirjassa harjoittelet kynänkäyttöä. Tulosta tästä kirjan sivu 13. Ketkä Pöllön, Kontiaisen ja Ilveksen ystävistä salamyhkäisessä kuvassa piileskelevät? Yhdistä pisteet numerojärjestyksessä, niin näet!

Jihuu! -oppimiskirjat nyt jälleenmyyjiltämme.

Voit tutustua kaikkiin Jihuu! -tuotteisiimme tästä linkistä.


Tactic Publishing

Tacticin oman lastenkirjojen kustantamon valikoimista löydät lasten väritys- ja puuhakirjat, askartelutuotteet, kuva-, katselu- ja erikoiskirjat sekä suuren kattauksen harraste-, tieto- ja oppimiskirjoja. Suuri osa kirjoista on valmistettu Porissa, Tacticin tehtaalla.

www.tactic.net/publishing

Haluatko lisätietoa kirjauutuuksistamme? Liity postituslistallemme!

Vieraile myös Tactic Publishingin Facebook sivulla!


Facebook

Olipahan melkoisen mukavat messut! Kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille! Ensi vuonna taas tavataan🎈 ... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

View on Facebook

Tule osallistumaan Lumo Stars -piirustuskilpailuun osastollemme 6d50! Jaossa kokonaista 3 päävoittoa sekä 100 yllätysvoittoa/messupäivä. Lelutehtaan aarteet Lapsimessuilla sunnuntaihin asti.

#lapsimessut #lelutehtaanaarteet
... See MoreSee Less

6 days ago  ·  

View on Facebook

Joko sinä kävit osastollamme 6d50? Pääset mm. elokuviin, voit kuunnella äänikirjaa tai pelata Lumo Stars -applikaatiolla pelejä. Bongaa myös kilpailut, joista voit voittaa hauskoja yllätyksiä!
Lelutehtaan aarteet odottavat löytäjäänsä!

#lelutehdas #lapsimessut #lumostars
... See MoreSee Less

7 days ago  ·  

View on Facebook